fbpx

Över 64 år i branchen

I över 64 år har vi tillverkat  högtryckslaminat i Nordmaling. Vi är ett företag med stor kunskap, kapacitet och vilja! Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa och att alltid förbättras. Hos oss är kunden i fokus och vi brinner för att ge alla våra kunder bästa möjliga service. Hos oss är du alltid välkommen.

Vår vision

Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina idéer och tankar kring sina projekt. Tillsammans med er skapas ritningar och sedan producerar vi dessa genom att tillverka komponterna efter era önskemål. Efter tillverkning kan vi även erbjuda montering. Tack vare vår unika flexibilitet har vi också möjligheten att göra ändringar och justeringar under resans gång och alltid finnas tillgängliga för våra kunder vid eventuella frågor. Vårt koncept är att alltid finnas med och att följa våra kunders projekt som en hjälpande hand tills det att produkten är monterad och klar.

En kontakt, en helhetslösning med kunden i fokus!

Personal

Som ett litet företag är vi mycket stolta att säga att vi består utav ett starkt team. Vi brinner för det vi gör och strävar alltid efter att hitta nya sätt att utvecklas och förbättras samt att aldrig släppa yrkesstoltheten.

Tack vare vårt starka och fokuserade team kan vi leverera med stor kapacitet och flexibilitet och ser positivt på alla utmaningar!

ADRESS

Lamiroc i Sverige AB
Kungsvägen 86
914 32 Nordmaling

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 13:00

KONTAKT

Telefon 0930-107 65
info@lamiroc.se

Lamiroc-3-gray